Jump to content

RREGULLAT E ORGANIZUARA NGA GZTEAM.COM

Rate this topic


CAMERMAN

Recommended Posts

RREGULLAT PËR KONKURRENCAT MBROJTËSE NGA GZTEAM.COM
  
Këtu janë rregullat e aplikueshme për të gjitha turnet WinZbro të organizuara nga Gzteam.com.
  
Asnjë Udhëzues
Hiqni kutinë "udhëzuesin e përdorimit" përpara se të ftoni një tjetër lojtar.
  
Spin - Opsional (Pa rrotullim sipas parazgjedhjes)
Sipas parazgjedhjes, Spin nuk lejohet, por nëse të dy lojtarët janë dakord, atëherë ndeshja (es) mund të luhet me spin.
  
Modaliteti i Express sipas parazgjedhur të ri
Në një përpjekje për të zvogëluar mashtrimin, të gjitha ndeshjet duhet të luhen në mënyrë ekspres, përveç nëse të dy lojtarët bien dakord ta çaktivizojnë atë.
  
Nuk ka ndarje të llogarive
Lojtarëve nuk u lejohet të bashkohet me një turne duke përdorur llogarinë e dikujt tjetër.
Lojtarët nuk lejohen të regjistrohen për një turne duke përdorur më shumë se një llogari ose llogari të një personi tjetër.
  
Politika kundër mashtrimit
Për shkak të mashtrimit të gjerë në Winzbro duke përdorur softuer të jashtëm ose shtojca, çdo lojtar mund të kërkohet të lidhet me Screenleap gjatë lojës. Në rast dyshimi, ju lutemi të ndaloni të luani dhe të kërkoni ndarjen e Screenleap. Të dy kundërshtarët do të shkëmbejnë kodet e ekranit në mënyrë që të monitorojnë njëri-tjetrin.
Shikoni tutorialin tonë Screenleap
Çdokush që kapet nga mashtrimet do të diskutohet dhe raportohet tek Shtabi i WinZbro.
  
Nuk ka abuzime
Çdokush që zënë abuzimin do të skualifikohet dhe raportohet tek Shtabi i WinZbro.

Asnjë Lojë Private
Në rast se loja juaj është ndërprerë nga përdoruesit, ju lutemi t'ia njoftoni organizatorit (ëve)
  
Lojtarët e vonshëm (për turnet e gjalla)
Në rast të turneve të gjalla, 15 minuta vonesa është e lejuar.
15 minuta pas fillimit të një turneu, mund të zëvendësohet nga një tjetër lojtar në listën e pritjes.
20 minuta pas fillimit të një turneu, kundërshtari që është i pranishëm do të shpallet fitues nëse nuk ka listë të pritjes.
10 minuta pas shpalljes së ndeshjes, kundërshtari që është i pranishëm do të shpallet fitues.
  
Lojtarë të ngadaltë (për turnet jashtë linje)
Në rast të turneve jashtë linje, një lojtar që nuk arrin të luajë të paktën një lojë brenda 24 orëve, diskutohet
Një lojtar që nuk arrin të takojë kundërshtarin e tij më shumë se dy herë, konsiderohet humbës me humbje.

shkyçjet
Pas një shkyçjeje, nëse lojtari kthehet brenda 5 minutash, ndeshje do të vazhdojë / përsëritet.
Nëse lojtari kthehet më vonë se 5 minuta, lojtari kryesor konsiderohet si fitues.
Për shembull: nëse rezultati ishte 5-1, lojtari që shënoi 5 është fituesi. Në qoftë se rezultati ishte 0 - 0, sërish.
  
Tërheqja dhe rimbursimet (për turnetë e paguara)
Një lojtar është i lirë të tërhiqet nga një konkurs në çdo kohë, megjithatë disa rregulla zbatohen:
Tërheqja para fillimit të turneut - rimbursim 80%
Tërheqja pas fillimit të turneut - Asnjë rimbursim
  
Regjistrime fiktive
Çdo lojtar që regjistrohet për një turne por nuk është në gjendje të bashkohet duhet të anulojë regjistrimin e tij.
Dështimi për të anuluar regjistrimin do të rezultojë në paralajmërim.
Dështimi për të anuluar regjistrimet në turnetë 2 (dy) herë me rradhë do të rezultojë në një ndalim prej 3 muajsh nga Gzteam pavarësisht nga anëtarësia.

Rregullat e tjera
Rregullat e tanishme duhet të përdoren dhe zbatohen në çdo turne të organizuar në Gzteam.com.
Organizatori është i lirë të shtojë rregulla shtesë në lidhje me shpërblimet direkt në temën e turneut.
Ju lutemi lexoni me kujdes rregullat para se të bashkoheni me një konkurs.

  • Like 4
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.