Jump to content

Format PËR Winzbro Konkurse

Rate this topic


CAMERMAN

Recommended Posts

Arabike SPANISH FREN CH Portugeze

 

_________ TOURNAMENT

Data: ___ / ___ / ____

 

Numri i lojtarëve : ___ lojtarët

Vendin ose dhomë : ______________

shpërblime :

 

 

Rregullat kryesore : lexoni rregullat këtu

 

Rregulla shtesë : (nëse aplikohen)

Arabike SPANISH FREN CH Portugeze

 

RREGULLAT për konkurse WinZbro pritur nga GZTEAM.COM

 

Këtu janë rregullat e zbatueshme për të gjitha turnet WinZbro organizuar nga Gzteam.com.

 

No Guide
Un-shënoni kutinë "udhëzues përdorimi" para se të ftuar një tjetër lojtar.

 

Spin - Optional (No tjerr nga default)
By default, tjerr nuk është e lejuar, por në qoftë se të dy lojtarët janë dakord , atëherë ndeshja (es) mund të luhet me rrotullim.

 

Asnjë ndarjen llogari 
Lojtarët nuk janë të lejuar për t'u bashkuar me një turne duke përdorur llogari të dikujt tjetër.

Lojtarët nuk janë të lejuar të regjistrohen për një turne duke përdorur më shumë se një llogari ose llogari të dikujt tjetër.

 

Anti-mashtrimit politikën 
Për shkak të mashtrimit përhapur në Winzbro duke përdorur software të jashtëm ose plugins, çdo lojtar mund të nxitet për t'u lidhur me Screenleap duke luajtur. Në rast dyshimi, ju lutemi të ndalet duke luajtur dhe të kërkojnë një Screenleap ndarjen. Të dy kundërshtarët atëherë do të shkëmbejnë kodet Screenleap për të monitoruar njëri-tjetrin.

Check out tonë Screenleap tutorial

Kushdo kapur cheating do të skualifikohen dhe raportohet WinZbro Shtabit.

 

No Abuzimet
Çdokush kapet duke abuzuar do të skualifikohen dhe raportohet WinZbro Shtabit. 

No Games Private
Në rast se loja juaj është ndërprerë nga user (s), ju lutem raportoni atë të organizatorit (s) 

 

Lojtarët e vonuara (për turnet gjalla)
Në rastin e turneut të gjalla, 15 minuta vonesë është e lejuar.

15 minuta pas fillimit të një turneu, mund të zëvendësohet nga një tjetër lojtar në listën e pritjes. 

20 minuta pas fillimit të një turneu, kundërshtari që është i pranishëm do të shpallet fitues nëse nuk ka listë pritjeje.

10 minuta pas shpalljes së një ndeshje, kundërshtari që është i pranishëm do të shpallet fitues. 

 

Lojtaret Slow (për turnet offline)
Në rastin e turnet offline, një lojtar i cili dështon për të luajtur të paktën 1 lojë brenda 24 orëve, është skualifikuar

Një lojtar i cili nuk i plotëson kundërshtari i tij më shumë se 2 herë, është konsideruar humbës nga konfiskohet.


shkyçjet

Pas një shkyçje, nëse lojtari kthehet brenda 5 minutave, ndeshja do të vazhdohet / përsëritet.

Nëse lojtari kthehet më vonë se 5 minuta, lojtari kryesor konsiderohet si fitues.

Për shembull : në qoftë se rezultati ishte 5 - 1 lojtar i cili shënoi 5 është fitues. Nëse rezultati ishte 0 - 0, sërish.

 

Tërheqja dhe rimbursimet  (për turnet e paguara)
Një lojtar është i lirë të tërhiqet nga një konkurs në çdo kohë, megjithatë disa rregulla zbatohen:

Tërheqja para fillimit të turneut - 80% të rimbursimit

Tërheqja pas fillimit të turneut - Nuk ka kthim

 

Regjistrime fiktive
Çdo lojtar i cili regjistron për një turne, por nuk është në gjendje të bashkohet duhet të anulojë regjistrimin e tij.

Një dështim për të anuluar një regjistrim do të rezultojë në një ndalim 3 muajve nga Gzteam pavarësisht nga anëtarësia.


Rregulla të tjera
Rregullat ekzistuese duhet të përdoren dhe zbatohen në çdo turne të organizuar në Gzteam.com.

Organizatori është i lirë për të shtuar rregulla shtesë në lidhje me shpërblimet direkt në temë turneut.

Ju lutem lexoni rregullat me kujdes përpara se të bashkohet një konkurs.


Have fun!

  • Like 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.